MS Na Super Šupe

01.02.2011 15:31



  Mame pre vas zaujimavu spravu. Vedu sa uz dlho polemiky o majstrovstvach sveta. Pod tlakom mnozstva sprav, ktore dostavame od vas sme sa rozhodli ich pripravit.
Podoba bude nasledovna:

Kazda krajina bude mat svoj narodny tim. Po skonceni sezony sa vygeneruju do narodnych timov hraci, ktorych vlastnosti budu priemerom vsetkych muzstiev najvyssej ligy z
danej krajiny. Cize za narodny tim nebudu hrat hraci z muzstiev od manazerov, cim chceme zabezpecit neprijemnosti ohladom poziciavania hracov, zraneni, poznania vlastnosti hracov.

Kazdy narodny tim povedie manazer, ktory za poslednu sezonu vyhral najvyssiu ligu v danej krajine. Narodne timy budu hrat rovnakym systemom ako sa hraju realne MS.
Co bude zaujimave, narodny tim moze zarobit peniaze aj pre muzstva z I a II ligy danej krajiny. Ak postupi zo skupiny, alebo skonci na prvych 3 miestach, tak podla toho dostanu
timy v I a II lige danej krajiny financnu premiu, cim sa ligy posilnia.

zlaty z MS:ziska premiu pre krajinu 75 mil. I liga, 50 mil. II liga pre kazdy tim
strieborny z MS:ziska premiu pre krajinu 45 mil. I liga, 35 mil. II liga pre kazdy tim
bronzovy z MS:ziska premiu pre krajinu 25 mil. I liga, 15 mil. II liga pre kazdy tim

za postup zo zakladnej skupiny: I liga 5 mil., II. liga 5 mil pre kazdy tim

Jedny MS budu odohrane za jednu ligovu sezonu. Sledovat pocinanie manazerov v narodnych muzstvach bude mozne len vo verzii PRO, zaroven tu sa aj bude tim ovladat.
Kedze predpokldame, ze manazer ktory vedie narodny tim, moze danej krajine zarobit slusne peniaze, predpokladame, ze bude na neho od ostatnych manazerov vyvijany aj tlak.
Narodneho timu sa bude moct zriect, cim ho ziskava automaticky dalsi v poradi v lige. Ak manazer nebude starat sa o narodny tim, licencia na vedenie narodneho timu mu bude odobrana
uz po 2 nenastavenych zapasoch.

Realizacny tim SuperShootu sa uz na novu funkcionalitu tesi. Verime, ze MS budu napinavou vecou, ktora bude mat aj vysoku sledovanost a samozrejme nebude chybat napatie.